TO JE VARTA

In to je kar mi proizvajamo: baterije. Pravzaprav smo eden največjih proizvajalcev baterij in virov energije na najvišji tehnološki ravni in najboljše kakovosti "Made in Germany". Toda ali je to res vse kar počnemo? V podjetju VARTA verjamemo, da imamo višji namen:

TO SI TI

Zavedamo se, da je najboljši tehnološki napredek neuporaben, če ne ustreza vašim potrebam in potrebam milijard ljudi. Naše poslanstvo je služiti vam in izboljšati vaše življenje. Ponosni smo, da smo več kot le zanesljiv ponudnik mobilne energije - smo tudi zaupanja vreden spremljevalec vašega življenja.

VARTA. IN SERVICE FOR YOU.

Longlife Power & CR2032

LONGLIFE POWER je najmočnejša VARTA baterija. VARTA LONGLIFE Power, je razvita posebej za uporabo v napravah, ki za delovanje potrebujejo veliko moč, v računalniški opremi ali svetilkah, ponuja močno energijo, potrebno za naprave z visoko porabo energije. VARTA CR2032 je najpogosteje uporabljena gumbna baterija za številne majhne elektronske naprave, kot so brezžični avtomobilski ključi, igrače, športna ali medicinska oprema, tehtnice, kalkulatorji in še veliko več.

VNESI EAN KODO IN POSKUSI OSVOJITI

Od
01.05.2021
do
10.07.2021
* Obvezna polja
Ne najdete EAN kode?
Poiščite EAN kodo na zadnji strani blisterja Longlife Power ali CR2032
Vnesite 13 mestno
EAN kodo